Care sunt cele mai compatibile zodii

Astrologia tradițională consideră că anumite zodii sunt mai compatibile între ele decât altele, iar această compatibilitate depinde de mai mulți factori, cum ar fi elementul zodiacal, modul în care semnele sunt guvernate de planete și modul în care se completează sau se completează una pe cealaltă.

În general, cele mai compatibile zodii sunt:

  1. Berbecul și Leul – Aceste două zodii au o energie puternică, sunt pline de viață și entuziasm, și se completează perfect una pe cealaltă. Ambii sunt guvernați de planeta Marte și sunt zodii de foc, ceea ce înseamnă că au o abordare puternică și pasională în tot ceea ce fac.
  2. Taurul și Fecioara – Aceste două zodii sunt guvernate de planeta Venus și se completează perfect una pe cealaltă. Taurul este stabil și practic, în timp ce Fecioara este analitică și organizată. Ambele sunt zodii de pământ, ceea ce înseamnă că sunt concentrate asupra realității și a aspectelor practice ale vieții.
  3. Gemenii și Vărsătorul – Aceste două zodii sunt guvernate de planeta Uranus și sunt zodii de aer, ceea ce înseamnă că sunt inovatoare și pline de idei. Gemenii sunt versatili și comunicativi, în timp ce Vărsătorul este independent și imprevizibil.
  4. Racul și Scorpionul – Aceste două zodii sunt guvernate de planeta Marte și de Pluton și sunt zodii de apă, ceea ce înseamnă că sunt intuitive și emoționale. Racul este sensibil și protector, în timp ce Scorpionul este profund și pasional.
  5. Leul și Balanța – Aceste două zodii sunt guvernate de planeta Venus și sunt zodii de foc și de aer, ceea ce înseamnă că sunt pline de energie și creativitate. Leul este încrezător și charismatic, în timp ce Balanța este echilibrată și diplomatică.

Este important să rețineți că această compatibilitate astrologică este subiectivă și poate varia în funcție de alte aspecte ale personalității și ale vieții unei persoane.

Lasă un comentariu